Leveren, retourneren, herroepingsrecht

Verzenden

Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland. Voor landen buiten Nederland kunt u een prijsopgave voor het verzenden opvragen via 'contact'. Uw pakket wordt verzonden via TNT post of TNT Express. Indien u niet aanwezig bent op het moment dat uw bestelling wordt aangeboden komt TNT de bestelling nog een tweede keer aanbieden. Bij geen gehoor kunt u het pakket afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor of depot van TNT post. Via track & trace kunnen wij op ieder moment achterhalen waar uw pakket zich bevindt. Indien goederen worden afgehaald brengen wij uiteraard geen extra kosten in rekening. Afhalen kan uitsluitend op afspraak.

Leveren

Uw bestelling wordt dezelfde, uiterlijk de volgende dag verzonden na ontvangst van uw betaling en binnen 2 werkdagen bij u bezorgd. Voor (buiten)meubelen en strandstoelen verzoeken wij u om een aanbetaling van ten minste 50%. Als webwinkel leveren wij in principe altijd uit voorraad. Mocht het voorkomen dat iets niet voorradig is, of op bestelling geleverd moet worden nemen wij via e-mail of telefonisch contact met u op. Indien wij door omstandigheden de bestelling niet op dezelfde of uiterlijk de volgende dag kunnen verzenden, maken wij daar eveneens op bovenstaande wijze melding van. U kunt dan beslissen uw bestelling te annuleren of te wachten tot het weer leverbaar is. In het eerste geval worden eventuele betalingen uiteraard geretourneerd.

Zichttermijn

Na ontvangst van uw bestelling heeft u veertien werkdagen de tijd om te beoordelen of de artikelen aan de verwachting voldoen. Mocht u willen retourneren, dan dient ons daar schriftelijk, via e-mail of telefonisch van op de hoogte te stellen binnen deze termijn. U heeft vervolgens maximaal veertien dagen de tijd de zending aan ons te retourneren. Indien deze termijn wordt overschreden, bent u, volgende de wet, de eigenaar en is de koopovereenkomst definitief. Artikelen die niet compleet worden teruggestuurd of duidelijk zijn gebruikt tijdens de zichttermijn kunnen wij helaas niet accepteren als retour. U kunt artikelen die u wilt retourneren indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking weer afleveren op het postkantoor of het dichtsbijzijnde depot van TNT post in uw regio. Zorgt u er alstublieft voor dat het pakketje weer voldoende is afgesloten en dichtgeplakt. Daarnaast zijn producten die in de sale zijn gekocht niet te retourneren.

Het is verstandig een afgiftebewijs of vergelijkbaar document te bewaren, zodat u kunt aantonen op welke datum u de goederen retour heeft gezonden.
Zodra wij geretourneerde goederen hebben ontvangen restitueren wij het aankoopbedrag op uw rekening, in ieder geval binnen 30 dagen. De verzendkosten van de retournering komen voor uw eigen rekening.


Aansprakelijkheid

Indien een zending door derden schade wordt toegebracht, bijvoorbeeld de vervoerder verzoeken wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Tekent u niet bij aflevering voor een complete zending, maar maak een aantekening op het vervoersbewijs van de chauffeur of bezorger dat er sprake is van schade.

Klantenservice

Bij eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice via de e-mail:
klantenservice@livingonthebeach.nl, 24 uur per dag, 7 dagen in de week of telefonisch tijdens kantooruren op 071-3625060.